Μονοκατοικία προς πώληση Σίφνος, Αρτεμώνας, € 370.000, 120 τ.μ.

Περιγραφή

ΣΙΦΝΟΣ-ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ Μοναδική παραδοσιακή κατοικία 120 τμ σε 2 επίπεδα, με 2 livig room με τζάκι ,2 τραπεζαρίες, 3 bedrooms , 2 αυτόνομα guest room, 2 μπάνια , πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα . Η κατοικία βρίσκεται σε όμορφο κήπο και έχει απέραντι θέα.ειναι κατάλληλη για παραθερισμό και παράλληλη αξιοποίηση μισθωμένων δωματίων Το ακίνητο είναι διαθέσιμο από 1/10/2017 ..Κωδ.ακινήτου 2558 .Μεσιτικό Δικαίου & Συνεργάτες 2107299370-71 www.dikaiou.gr
Περισσότερες λεπτομέριες για την κατοικία:
1o Επίπεδο
Master Bedroom:
Ένα μεγάλο άνετο υπνοδωμάτιο με μπλε σιδερένιο κρεβάτι – αντίκα, για δύο (2) άτομα, με λευκή εντυπωσιακή κουνουπιέρα, διακοσμητικό φώς με ανεμιστήρα στο ταβάνι και κλιματισμό.
Στη μεγάλη βεράντα του σπιτιού, έχει σχεδιαστεί ξύλινη πέργκολα από καρυδιά, πέτρινο παραδοσιακό κτιστό τραπέζι, γωνιακό καθιστικό με πέτρινους καναπέδες και θέα που σε μαγεύει.
2nd Bedroom:
2ο Υπνοδωμάτιο με μπλε σιδερένιο κρεβάτι – αντίκα, για δύο (2) άτομα, με λευκή εντυπωσιακή κουνουπιέρα, διακοσμητικό φώς - στο ταβάνι, με επένδυση μπλε δοκαριών, κλιματισμό & χωριστή είσοδο.
Χωριστή βεράντα με 2ο γωνιακό πέτρινο καθιστικό.
Main Living room:
Εντυπωσιακό μεγάλο παραδοσιακό δωμάτιο, ψηλό ταβάνι με επένδυση ξύλινων δοκαριών από καρυδιά και πέτρα με χωριστή είσοδο.
Στη μια του γωνιά ο αρχιτέκτονας έχει σχεδιάσει πέτρινο τζάκι με παραδοσιακό χτιστό καναπέ και στο κέντρο του έχει έπιπλα – αντίκες, μεγάλη 32’ TV, Wi-Fi, αλλά και καναπέ – κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον άτομα.
Dining Room:
Με ένα εξαιρετικής αισθητικής πέτρινο τραπέζι η τραπεζαρία,, εμπρός από μια πιατοθήκη – αντίκα τοίχου, ταβάνι με επένδυση ξύλου και παραδοσιακή πέτρα Σίφνου. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται δίπορτο ψυγείο. Έχει ανεξάρτητη αυλή, που σκεπάζεται ολόκληρη από την μεγαλύτερη μωβ βοκαμβίλια στη Σίφνο και ανεξάρτητη είσοδο.
Kitchen:
Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει παραδοσιακό διακοσμητικό φούρνο - αντίκα με ξύλα, αλλά και όλες τις σύγχρονες συσκευές. Φούρνο μικροκυμάτων, φουρνάκι, καφετιέρα, φρυγανιέρα και πλήρες σερβίτσιο φαγητού. Η κουζίνα, έχει χωριστή αυλή, που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο.
Bathrooms:
Δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια προσφέρουν άνεση και εξυπηρέτηση σε ενοίκους και επισκέπτες, μαζί με μία 3η εξωτερική ντουζιέρα.
2ο επίπεδο– Lower Level
Bedroom:
Στο ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο του δεύτερου επιπέδου ο αρχιτέκτονας έχει δώσει ξεχωριστό στυλ. Διπλό μπλε σιδερένιο κρεβάτι - αντίκα δύο (2) ατόμων, θαλασσί κουνουπιέρα και πετρόκτιστο σαλονάκι με χωριστή ντουλάπα.
2nd Living room:
Το αποκλειστικό σαλόνι του δευτέρου επιπέδου στολίζεται από εντυπωσιακό πετρόκτιστο καναπέ που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη ένα (1) επιπλέον άτομο και παλιό διακοσμητικό πέτρινο τζάκι – αντίκα και 2η τηλεόραση.

Επιπρόσθετα στοιχεία

  • Εμβαδόν Οικοπέδου: 137 τ.μ.
  • Θέα
  • Κήπος
  • Κλιματισμός
  • Πρόσβαση από: Πλακόστρωτο
  • Τζάκι
  • Τύπος δαπέδων: Ξύλο
  • Φωτεινό